Succesverhalen van Fray Fit

100% commitment leidt tot gegarandeerd resultaat. En mijn commitment is om jou te helpen hetgeen te krijgen wat jij zo graag wil.

 Daarom zijn cliënten keer op keer succesvol.

 
maybelline_frayfit

Verhaal van Maybelline

 

 

 

RESULTAAT: -10KG

Ik werk 40 uur in de week en eindig mijn werkdag met een bezoek aan de gym, omdat dat goed in mijn agenda past. Ik train 4x per week door de weeks, zodat ik lekker kan genieten van de vrije tijd in mijn weekend. Op zondag bereid ik veel van mijn maaltijden voor de week voor zodat ik niet tegen moeilijkheden loop door de week.

5 maanden voordat ik met Claudio ben begonnen was ik zelf al aan de slag gegaan. Ik besefte mij eigenlijk al gauw dat ik hulp nodig had. Ik zag dat Claudio ook al een tijdje bezig was met fitness en dat hij enorme progressie had gemaakt. Ik wou een coach die ik kende en kon vertrouwen. Ik ken Claudio van de middelbare school dus de keuze was al snel gemaakt. Na de eerste drie maanden was ik van 87kg naar 82kg gegaan! 

Op het moment heb ik geen gewichtdoel voor ogen meer. Ik heb geleerd dat definitie op mijn lichaam belangrijker is dan het getal op de weegschaal. Ook doe ik meer kennis op over wat wel of niet voor mij werkt rondom voeding. 

Claudio zijn coaching heeft mij doen begrijpen hoe voeding in elkaar steekt. Ik weet zeker dat ik nu begrijp hoe het precies zit met balans rondom voeding die nodig is voor een gezonde levensstijl. Dit, samen met een degelijke trainingsschema geeft mij geholpen mijn doelen te bereiken en langzamerhand zie ik nog meer definitie op mijn lichaam! 


IMG_1901.PNG

Verhaal van Jochen

RESULTAAT: FOTOSHOOT

Wat maakt Claudio nu zo een goede coach vraag jij je wellicht af. Deze vraag is voor mij een weet. Wat Claudio zo goed maakt is dat hij een mens is. Een mens van vlees en bloed die oprecht is, eerlijk is, open is en vooral erg behulpzaam is. Je kan hem alles vragen en overal heeft deze man een goed antwoordt op. Ik als persoon wil fitness successen behalen maar ben absoluut niet de makkelijkste. Doordat is zelf ook een ondernemer ben en daarbij makkelijk gestrest kan zijn heb ik daar vaak moeite mee. Claudio laat mij dan inzien wat er juist wel goed gaat en bekijkt de positieve dingen. Ook bekijkt hij samen naar wat beter kan. Alles om zo gebalanceerd richting je goal toe te gaan. Voor mij is Claudio een super coach maar ook een vriend. Hij kent me in een korte tijd door en door en wat is dat een coach moet weten. Hij staat achter je en zet je op de kaart als het moet.  Claudio bedankt voor wat je nu voor mij betekend. Op naar resultaten als nooit te voren !!!!!


Verhaal van Daisy

 

 

 

RESULTAAT: -5KG, EEN AANTAL PULL UPS KUNNEN

Hi! Ik ben Daisy, 20 jaar oud en studeer aan Universiteit Leiden. Ik doe nu een jaar aan krachttraining en let daarbij ook op mijn voeding. Ik heb het afgelopen jaar verschillende hulpmiddelen uitgeprobeerd op het gebied van krachttraining, maar ik merkte dat ik op een plateau terecht kwam. Ik maakte weinig tot geen progressie meer met mijn trainingen, dus zodoende ben ik naar Claudio toegegaan. 

Dat ik met krachttraining begon was mijn doel om een beter fysiek te krijgen, maar dat zie ik nu als bijzaak. Ik vind het nu belangrijk om echt sterker te worden, dan komt het fysiek vanzelf wel. Ik gaf dit bij Claudio aan, en ook dat mijn belangrijkste doel was om pull-ups te kunnen doen (dat is gewoon zó vet om te kunnen). 

Ik dacht eigenlijk dat het nog wel even zou duren voordat ik echt pull-ups kon doen zonder hulpmiddelen, maar niets bleek minder waar. Na iets langer dan twee weken met het schema van Clau te trainen kon ik gewoon m'n eerste pull-up al doen! Dit was een goede indicatie voor mij dat er echt een idee zit achter zijn trainingsschema's, en dat het niet willekeurig gekozen oefeningen zijn. Ik ben echt super blij met de coaching, niet alleen omdat hij hele fijne trainingsschema's maakt maar ook omdat hij goede adviezen geeft over voeding. In een paar weken tijd heb ik ook fysiek al wat progressie gemaakt (zie foto). Geen wereldverschil maar dat kan ook niet in een paar weken. Ik ben er blij mee!


Sandra Leurs

Verhaal van Sandra

 

 

 

RESULTAAT: -5KG & MARATHON GELOPEN

Op een dag was ik er helemaal klaar mee. Ik wilde me niet lang meer sloom en dik voelen. Nouja dik was ik niet, maar het mocht echt wel een maatje minder. En diep van binnen wist ik dat ik me veel beter voel met een paar kilo minder, als ik lekker aan het sporten ben en daar gezond bij eet. 

Na een jaartje aanklungelen heb ik de hulp van Claudio ingeroepen. Ik was nog niet zo ver dat ik het alleen kon. Ik verviel weer in eetbuiten en voelde mezelf groeien. Ik sloot me aan bij zijn fray fit. En daar heb ik tot dusver geen spijt van. Deze manier van coachen bied me echt een op maat gemaakt plan. Naast een coach in mijn broekzak waar ik alles kwijt kan, maakt Claudio echt (kracht)schema’s op maat, zodat ik het goed naast het rennen kan combineren. Bovendien kan het ook lekker thuis. Ik heb een halterstang, bankje, dumbells etc aangeschaft en kan lekker even tussendoor thuis fitnessen. Werkt heerlijk! Daarbij is het ook heel fijn dat Claudio accepteert dat het schema soms niet lukt omdat ik een belangrijk renmoment heb bijvoorbeeld. Zo heb ik een paar weken geleden mijn eerste marathon gelopen.

Een druk leven, maar wil je toch aan je lijf werken en je goed voelen? Dan ben je bij Claudio aan het goede adres!


Verhaal van Robert

 

 

 

RESULTAAT: MEER SPIERMASSA

Nu zo'n 3 maanden bezig met Fray Fit. Ik ben begonnen omdat ik na jaren zelf trainen op een dood punt was gekomen. Ik werd niet sterker, viel zelfs kilo's af en haalde geen voldoening meer uit trainen. Samen met Claudio aan een schema (belachelijk veel benen....) en "dieet" (belachelijk veel eten...) gewerkt en nu weer meer kracht en positieve kilo's. Het valt zwaar tegen hoe moeilijk het is om gezond aan 3600Kcal te komen op trainingsdagen en het is afzien met maar 1800Kcal op rustdagen. Ik haal nu momenteel weer veel voldoening uit trainingen en al gaat progressie langzaam, er is weer progressie, voelbaar, meetbaar. Het is even wennen om jezelf te fotograferen, filmen en toe te geven dat iets niet lukt maar juist op die manier krijg ik de juiste feedback vanuit Claudio en weet ik waar ik aan moet werken. Het is een cliché maar een goede stok achter de deur helpt echt!


Claudio is een betrokken en profesionele coach. Mijn persoonlijke situatie neemt hij altijd in het plan mee.
Toffe coach! Had me geen betere kunnen bedenken. Een luisterend oor en weet zo net de gevoelige snaren te raken.
Claudio leeft zijn eigen adviezen ook na, een echte inspiratie! Hij heeft veel kennis en ondersteunt mij waar nodig. Ik zou geen andere willen.
Top coach op alle fronten die je je kunt bedenken. Weet mij goed te motiveren, leeft met mij mee, denkt samen met mij mee en heeft met zijn ervaring op alles een antwoord of prikkelende vraag!
Claudio weet soms scherpe vragen te stellen waardoor ik zelf kritisch naar mijn eigen gedrag kijk. Mijn doel hou ik zo voor ogen!
Een echte topper! Hij is een betrokken coach, geeft echt om mij. Zijn adviezen zijn goed en hij is ook lekker enthousiast. Ik had geen andere gewild.
Claudio scoort bij mij op zijn betrokkenheid, zijn goede adviezen en motivatie. Hij behandelt mij als gelijkwaardig, wat ik heel prettig vind werken. Fijne vent.
Een vakkundige coach. Hij weet precies wanneer hij wat moet zeggen om mij te laten zien dat ik meer kan dan ik denk.
Claudio staat altijd klaar met zijn inspiratie en kennis! Leuk persoon ook, heel tevreden over deze gast
Claudio heeft mij echt geïnspireerd om harder te gaan trainen en elke week fitter te worden. Ik had ook het idee dat ik hem volledig kon vertrouwen, hij heeft echt enorm veel kennis! Ik ben echt heel tevreden!

Ben jij benieuwd naar wat Fray Fit voor jou kan betekenen? Plan een vrijblijvende kennismaking!