DE TRAJECTEN

WAT JE KUNT VERWACHTEN: GEWENST RESULTAAT & VEEL VERANDERING

Als jij bereid bent te werken voor jouw doel, dan bied ik je graag een passend traject aan waar je écht wat aan hebt

 
 
fray fit fat burn - women.png

FAT BURN - WOMEN

Wil jij graag afvallen, strakker in je vel zitten of de vet rondom je Buik-Billen-Benen verminderen? Dan is dit het ideale traject voor jou. Als vrouw is jouw lichaam anders dan die van de mannen en daarom maak ik voor jou een andere soort training dan voor mannen. Hierdoor kun jij als vrouw sneller vet verliezen dan met een "gewone" training!

 

FAT BURN - MEN

Wil jij graag afvallen of strakker in je vel zitten? Of je nou 20 kg moet afvallen of graag zichtbare buikspieren wil, dan is dit het ideale traject voor jou. Ik kijk naar de soort spieren die jij hebt (snel of traag) en pas de training daar op aan. Daardoor ben je sneller strak en daalt jouw vetpercentage behoorlijk snel.

 
fray fit fat burn - men.png

Fray Fit Toning - Women-3.png

TONING - WOMEN

Wil jij als vrouw graag wat meer vorm krijgen? Wellicht iets meer spieren? Rondere billen? Dan is dit het ideale traject voor jou. Als vrouw is jouw lichaam anders dan die van de mannen en daarom maak ik voor jou een andere soort training dan voor mannen. Hierdoor kun jij als vrouw sneller een vrouwelijke shape krijgen dan met een "gewone" training!

 

MUSCLE - MEN

Wil jij als man graag meer spiermassa bij hebben maar lukt dit je (tot nu toe) niet? Dan is dit het ideale traject voor jou. Ik kijk naar de soort spieren die jij hebt (snel of traag) en pas de training daar op aan. Daardoor groeien je spieren sneller en zie je snel resultaat!

 
Copy of Fray Fit Toning - Women.png

fray fit performance.png

PERFORMANCE - MEN & WOMEN

Wil jij binnenkort meedoen met een hardloopwedstrijd, een obstakel parcours of een andere soort wedstrijd? Dan is dit het ideale traject voor jou. Samen gaan we kijken wat er nodig is om jou conditie een vlammende boost te geven en hoe we de sport-specifieke spieren het beste kunnen trainen.