Niet zomaar personal training. Dit is een LIFE CHANGING EXPERIENCE!

HIER STOPT              PROBEREN

HIER BEGINT               CREËREN

 
 
IMG_8536.jpg

De Fray Fit Filosofie

Met een enorme rugzak aan kennis en ervaring heb ik een filosofie ontwikkeld waarop ik al honderden cliënten heb kunnen helpen. Het is namelijk dit: je zult alleen met een fatsoenlijk fundament het leven kunnen bouwen die jij graag wil. En het fundament, dat ben jij!

Zonder de juiste mindset zal geen enkele training of dieet voor jou werken. En juist daarom is dat de kern van de coaching & training bij mij : een krachtige mindset creëren waardoor je eindelijk in staat bent jouw patronen te doorbreken en de vrijheid te ervaren die je zo graag wil.

Zonder de juiste mindset zal geen enkele training of dieet voor jou werken. En juist daarom is dat de kern van Fray Fit. Een krachtige mindset waardoor je eindelijk in staat bent jouw patronen te doorbreken en de vrijheid te hebben die je zo graag wil.

Op dit fundament moet een trainingsprogramma en voeding komen die bij jou passen. Iets wat persoonlijk en duurzaam is en die de resultaten levert die jij graag wil. Daarnaast kijken we altijd naar jouw gehele lifestyle, inclusief rust en herstel, zodat je nog altijd kunt blijven genieten van de dingen die er toe doen. 

Ik ben er vooral niet voor mensen die motivatie willen kopen of die op zoek zijn naar een "quick fix". Ik ben er ook niet voor mensen die voor entertainment komen.

 

250+ mensen gingen jou al voor!

 
fray-fit-final.png
 

Hoe werkt het?

 
IMG_9104.jpg

1. INTAKE

Door middel van een face-to-face kennismakingsgesprek kijken wij of wij een match zijn en welk traject het beste bij je past. Daarna volgt een online intake en een kick-off om jouw traject helemaal persoonlijk te maken. Ik help jou door jou te laten zien wie je wil/moet zijn. Wat je moet doen en hoe je het moet doen op het gebied van voeding en training volgt hieruit. 

 

IMG_8745.jpg

2. PERSONAL TRAINING & COACHING

Centraal staan de wekelijkse trainingsessie(s) waarin wij gaan werken aan jouw doelen onder mijn begeleiding (DHPT Performance Studio in Oost). Je krijgt concrete handvaten voor meer resultaat op lichamelijk vlak. De trainingen zijn geschaald op jouw lichaam en niveau en zijn resultaatgericht. Ook gaan we kijken naar wat er in jou mindset moet veranderen om blijvend resultaat te creëren. 

IMG_8602.jpg

3. RESULTATEN

ALLE personal training cliënten lopen weg met resultaat bij mij. Als jij bereid bent te werken, help ik jou alles te bereiken wat jij graag wilDoor een fitter lichaam is er meer energie, meer weerbaarheid en ben jij in staat om de persoon te zijn die jij wil zijn: de fitste en sterkste versie van jezelf.

 

DE TRAJECTEN

Wil jij weten wat voor een traject bij jou past? Lees meer over de trajecten of maak een vrijblijvende afspraak. Dan kijk ik graag met je mee of ik je ergens bij kan helpen.

 
IMG_8773.jpg

Interesse?

Laten we dan sowieso kennismaken! Je kunt je gegevens achterlaten en ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.