STEL JE HAD MAAR ÉÉN JAAR OVER OM TE LEVEN, WAT ZOU JIJ WILLEN BEREIKEN?

ZOU JIJ DAN OP DEZELFDE MANIER ALS NU BLIJVEN LEVEN? NET NIET GENOEG RESULTAAT?

In beweging komen volgt uit een gevoel van urgentie. Een gevoel dat als je nú niet verandert het nooit zal gebeuren. Waarom heb je niet het lichaam die je graag wil? En waarom sta jij als ondernemer of professional niet waar jij wil staan? 

Ooit over nagedacht?

Hoe vaak heb jij al gezegd: "Ja, maar het is nu niet het juiste moment." "Ja, maar ik heb het nu te druk." "Ja, maar straks lukt het me niet."  "Ik ben niet iemand met discipline, dat is niks voor mij." "Ja maar ik heb ook nog kids hé, dat gaat niet."

Hoe vaak heb je dat al tegen jezelf herhaald? Waarschijnlijk al vaak genoeg. 

Frustreert het je?

Mooi.

Dan is het tijd voor blijvende verandering. Daar help ik je graag bij. Ik heb daar ook gestaan namelijk.

Ik ben dé coach voor ondernemers en serieuze professionals die graag een fit en energiek lichaam willen. Die graag met een krachtige mindset gaan voor zakelijk resultaat. Succes is niet toeval. Het is een keuze. De juiste eigenschappen kun jij met een krachtige mindset creëren.

Ik ben er vooral niet voor mensen die motivatie willen kopen of die losse schema's willen. Als je hier begint, eindigt "proberen" en begint "creëren". 

#NOMOREBULLSHIT 

250+ mensen gingen jou al voor! Klik de onderstaande knop voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek.

 

Fray Fit is er voor jou als jij wil afrekenen met jouw doelen. Als het nu tijd is voor een fit en energiek lichaam, een krachtige mindset en een succesvol leven.

Hoe werkt Fray Fit?

1. INTAKE

Door middel van een persoonlijk gesprek gevolgd door een (online) intake kan ik precies bepalen of wij een match zijn en hoe wij het beste aan de slag kunnen gaan. Ik help jou door jou precies te vertellen wat je moet doen en jou te leren hoe je het moet doen op het gebied van voeding en training. 

 

26229480_1452962288134294_1204412380783473822_n.png

2. PERSONAL TRAINING

Centraal staat de wekelijkse Personal Training sessie waar jij gaat werken aan jouw doelen onder mijn begeleiding (DHPT Performance Studio: www.dhpt.nl) . Je krijgt concrete handvaten voor meer resultaat  op lichamelijk maar ook een ieder ander vlak. De voordelen voor jou: flexibiliteit, een 360° aanpak en maximaal resultaat!

 3. RESULTATEN

100% resultaat bij 100% commitment. Resultaat volgt uit actie, dus als jij doet wat nodig is zal jij sowieso resultaat behalen.  Door een fitter lichaam is er meer energie, meer weerbaarheid en ben jij in staat om de persoon te zijn die jij wil zijn: de fitste en sterkste versie van jezelf.