HET FUNDAMENT.png

Het fundament waarop jij jouw nieuwe lifestyle gaat bouwen, dat ben jij!

Het fundament van FRAY FIT bestaat uit een aantal duidelijke pijlers.

Hier lees je er meer over:

 
 

Mindset

DE FOCUS

Jouw mindset bepaalt voor 100% of jij succesvol zal zijn of niet. Het gaat om het creëren van discipline, uithoudingsvermogen en weerbaarheid. Om zulke resultaten te behalen moet je je mindset gaan trainen zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Dan is resultaat ook echt blijvend.

Training

GEPERSONALISEERD

Je hoort nog altijd verschillende benaderingen rondom training. Heel eerlijk: je kunt prima trainingen vinden op google voor €0,-. Maar als je het hebt over efficiëntie en veiligheid dan wil je werken met een professional die jou naar het volgende level kan helpen, zo snel en veilig mogelijk. En dat ben ik. Dat doe ik. 

Voeding

SIMPEL & DOELTREFFEND

Voeding is heel simpel. Alleen door de wildgroei aan informatie lijkt dit enorm ingewikkeld te zijn. Ik ga jou leren hoe je moet eten voor je gezondheid en voor resultaat. Ik wil dat jij begrijpt wat je doet, zodat je er levenslang profijt van zult hebben.

Lifestyle

PASSEND

We zijn allemaal anders en iedere situatie is anders. Maar wat wel een feit is: jouw lifestyle kan voor of tegen jouw werken. Binnen jouw lifestyle gaan we kijken wat mogelijk is en waar jij andere keuzes zal moeten maken om jouw doelstellingen te realiseren. Ik respecteer altijd wat jij bereid bent te doen.


Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Claudio Fray, Personal Trainer en eigenaar van FRAY FIT. Met een achtergrond in geneeskunde en voeding & diëtetiek aangevuld met personal training opleidingen mag ik dagelijks veel mensen begeleiden tot een fittere levensstijl die ze écht eigen kunnen maken. 

Een lifestyle die logisch is, in plaats van eentje die je moet "volhouden". 

Ik weet zelf hoe het is om ongelukkig te zijn met je lichaam. Ik werd op school enorm gepest en heb later ook altijd moeite gehad met wat ik in de spiegel zag. Maar nu niet meer. En dat komt niet alleen door wat er in de spiegel is veranderd, maar ook door wat er tussen mijn oren is veranderd.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 250 individuen begeleid om de resultaten te behalen die ze graag willen. Ik geloof als professional dat personal training meer dan alleen training is. Het is het coachen van de persoon. Het is de persoon voor mij als individu laten zien dat er zoveel meer in zijn/haar leven zit dan ze in eerste instantie denken.  

Het geheim van mijn succes is mijn passie en mijn mindset. Ik wil een voorbeeld zijn voor mijn cliënten en voor mijn omgeving en geef daarom nooit op. 

"I don't stop when I'm ready. I stop when I'm done."

Ik hoop dat ik jou mag inspireren om meer uit het leven te halen en je beste leven te leiden! 

- Claudio

 

IMG_8773.jpg